Direct contact? Bel 0511 451400
Jannie Kussendrager

Ik ben ik 1983 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie in Leeuwarden. In een kleine particuliere praktijk heb ik 13 jaar werkervaring opgedaan. Sinds 1996 werk ik in Kollum, eerst in loondienst, maar sinds 1998 in de maatschap.

Aanvankelijk heb ik mij verdiept via vele bij- en nascholingen op het gebied van orthopedische geneeskunde en sportfysiotherapie. Kinderen kregen echter meer en meer mijn belangstelling en toen heb ik mij gespecialiseerd in kinderfysiotherapie. In juni 2008 heb ik mijn Master diploma behaald aan de Hogeschool in Utrecht. Mijn werkterrein ligt op het gebied van de kinderen van 0-16 jaar. De problematiek is zeer uiteenlopend en dat maakt het erg boeiend. De begeleiding van ouders en begeleiders rondom het kind maakt het werken met kinderen compleet.

In augustus 2008 heb ik een dependance kinderfysiotherapie opgezet in mijn woonplaats Gorredijk. Hier was geen kinderfysiotherapeut gevestigd en ik ben de uitdaging aangegaan om hier eveneens te beginnen. In 2015 heb ik de cursus Functiestoornissen in de bekkenbodem bij kinderen gevolgd. Met deze cursus heb ik inzicht gekregen wat er gedaan kan worden aan kinderen die hun plas of poep niet op kunnen houden of heel vaak moeten rennen om bij de wc te komen. Ik hoop hiermee heel veel kinderen te kunnen helpen, want ik weet dat heel veel kinderen er last van hebben, maar er niet over durven te praten.

Klanten aan het woord over Jannie Kussendrager:

02mei 18

Mei 2018 Jannie in de spotlights

Mijn naam is Jannie Kussendrager. Ik heb de opleiding fysiotherapie gevolgd aan de Academie voor Fysiotherapie in Leeuwarden. Na de opleiding heb ik eerst in Jubbega gewerkt en sinds 1996…

Lees meer
Zoeken