Janneke Dijkstra-Kloosterman

Mijn naam is Janneke Dijkstra-Kloosterman. In 2009 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen. Na een aantal waarnemingen op verschillende plaatsen in Groningen, Friesland en Drenthe heb ik vanaf 2010 tot 2019 gewerkt in Uithuizen.

Het werken met ouderen heeft me vanaf de opleiding altijd al aangetrokken en daarom heb ik de specialisatie tot geriatriefysiotherapie gevolgd en deze in 2018 succesvol afgerond. 

Als geriatriefysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in het behandelen van kwetsbare ouderen en mensen met een hoge leeftijd met meervoudige gezondheidsproblemen. Ook patiënten die ouderdomsverschijnselen hebben die worden veroorzaakt door een ziekte of een aandoening kunnen door de geriatriefysiotherapeut behandeld worden. 

De complexiteit die het werken met (kwetsbare) ouderen vaak met zich meebrengt vind ik uitdagend en het geeft mij voldoening om mensen te kunnen helpen om zo vitaal en mobiel mogelijk te blijven in het dagelijks leven. Een multidisciplinaire afstemming hierbij vind ik erg waardevol, zo niet noodzakelijk. Daarnaast vind ik het belangrijk om oprechte aandacht en respect te hebben voor de patiënt.

BIG nummer: 09911523604

Klanten aan het woord over Janneke Dijkstra-Kloosterman:

Zoeken