Greetje Bosma-Winters gaat met pensioen

Dry NeedlingEr is een tijd van komen en een tijd van gaan.

 

Na terugtreding uit de maatschap per 1 januari 2020, heeft Greetje Bosma-Winters aangegeven te gaan stoppen met werken als fysiotherapeut met ingang van 1 december 2020.

Na een periode van ruim 30 jaar komt er een einde aan een vertrouwd gezicht in de Praktijk voor Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk. Greetje heeft zich tijdens haar carriere verdiept in de manuele therapie en chronische pijn en vermoeidheid. Veel patienten hebben hiervoor bij haar een doelgerichte behandeling en training gehad en ze veel heeft ze erg veel goed van hun klachten af kunnen helpen met dryneedling en oefeningen.

Wij wensen Greetje een hele fijne pensioentijd in goede gezondheid toe en we bedanken haar voor haar inzet, betrokkenheid en haar grote aandeel in de opzet van de praktijk.

Door de coronamaatregelen is er geen gelegenheid om persoonlijk afscheid van haar te nemen maar ze stelt een schrijftelijke en persoonlijke boodschap zeer op prijs. Dit kan via mail: info@fysio-manueeltherapie.nl of bijvoorbeeld een kaartje in de ideenbussen op de lokaties De Anjen in Kollum en Schoutstraat in Grijpskerk.

 

 

 

Zoeken