Update december 2020:

Tot 19 januari 2021 zijn de groepsactiviteiten i.v.m. de lockdown gestopt. Wanneer uw therapeut het voor u medisch noodzakelijk acht dat u door traint, wordt er contact met u opgenomen.

Wij volgen de verplichting van het RIVM om in de binnenruimte een mondkapje te dragen. Wij verzoeken u deze mee te nemen en te dragen in de gangen en wanneer de therapeut dat wenselijk acht, ook tijdens de behandeling.

Wanneer u op vakantie geweest bent in een zgn.┬á : “oranje” gebied, of wanneer u contact gehad hebt met een coronapatient, willen we u vragen uw afspraak 10 dagen uit te stellen.

Momenteel is fysiek behandelen weer mogelijk en mogen we weer in de zorgcentra komen. Gelukkig kunnen we nodige fysiotherapeutische zorg weer leveren zodat de klachten, die u mogelijk een poos niet heeft kunnen laten behandelen, weer aangepakt kunnen worden.

We nemen extra hygi├źnemaatregelen (extra schoonmaak van materiaal, stoelen, deurkrukken) en schudden geen handen. Wilt u voor een behandeling 2 grote handdoeken meenemen? In de praktijk hebben we looplijnen gemaakt en we hebben het rooster zo gemaakt dat de contact momenten tussen mensen verminderd wordt. Op deze manier proberen we al het mogelijke te doen om verspreiding van het coronavirus te beperken.

Wanneer u, om wat voor reden dan ook, niet naar de praktijk wilt of kunt komen, is er nog steeds de mogelijkheid van videobellen of telefonische afspraak. Lees hier meer over digitale zorg.

 

Oefentherapeut Agnes heeft een filmpje gemaakt over de zithouding bij thuiswerken. Hoe zit u erbij?

 

 

 

Zoeken