Direct contact? Bel 0511 451400
Fitzwanger

Fitzwanger is een eigentijdse cursus voor vrouwen die zwanger of net bevallen zijn.

Tijdens de lessen geeft Goeban Jelani training zodat de conditie behouden blijft waardoor klachten en fysieke ongemakken kunnen worden voorkomen.

De zwangeren blijven door deelname aan een cursus Fitzwanger ook tijdens en na de zwangerschap fit en vitaal. Voor wie? Vanaf de 16e week van de zwangerschap tot aan de bevalling kan bijna iedere vrouw meedoen aan de cursus. Voordeel hiervan is dat de fitheid, conditie en spierkracht op niveau blijft. Bovendien wordt er al vroeg in de zwangerschapsperiode preventief getraind met speciale aandacht voor rug-, buiken bekkenbodemspieren. Intake: De intake bestaat uit een ingevuld vragenformulier dat je per mail ontvangt voor de eerste les. De eerste les neem je de intake mee, en bij bijzonderheden bespreekt de fysiotherapeut deze.

Cursusinhoud: De cursus bestaat hoofdzakelijk uit actieve lessen. De aandacht ligt vooral op conditie, spierversterking, coördinatie en stabilisatie. De actieve lessen worden afgewisseld met theorielessen. Tijdens deze coaching komen alle onderwerpen aan bod die betrekking hebben op de zwangerschap, baring en de periode na de bevalling. Ook wordt ingegaan op de functie en eventuele problemen in bekken, bekkenbodemgebied en/of houdings- en bewegingsapparaat. Zo is Fitzwanger de ideale manier om goed geïnformeerd en in goede gezondheid de periode voor en na de bevalling te beleven. Een fit en gezond lijf, dat de periode tijdens en na de zwangerschap aankan!

Fitzwanger wordt gegeven op donderdagavond van 19-20 uur. Aanmelding gaat via info@fysio-manueeltherapie.nl of telefonisch via 0511-451400.

Na de bevalling kun je je conditie weer opbouwen in de Fitmama. Hierover vind je meer informatie op deze site.

 

Zie hier voor onze trainingstijden 

Zoeken